Pravni pouk

Vse pravice so pridržane. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del spletne strani chilly.si, razen v primeru izrecne in pisne odobritve s strani L. Manetti – H. Roberts & C.

 

Vsa vsebina spletne strani je zaščitena z avtorskimi pravicami. Vsebine (registrirane in neregistrirane blagovne znamke, besedila, slike in ostalo) in vsa programska oprema so last
L. Manetti – H. Roberts & C.

 

Kljub nenehni skrbi in pozornosti, ki jo namenjamo spletni strani, ne moremo zagotavljati, da so objavljeni podatki popolni ali točni.

Bolton Adriatic d.o.o. ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo kakršnekoli vrste, ki lahko nastane ali je kakorkoli povezana z uporabo spletne strani chilly.si ali z morebitnimi tehničnimi težavami oziroma nemožnostjo uporabe spletne strani chilly.si ali povezav, ki se nahajajo na tej spletni strani. Bolton Adriatic d.o.o. prav tako ne odgovarja za posredno ali neposredno nastalo škodo, ki je posledica uporabe informacij oziroma nasvetov, ki so objavljeni na spletni strani (zavihek »izdelki za intimno nego« in »pogosta vprašanja«), saj so le ti podani zgolj v informativne namene.


Vse pravice pridržane © 2019-2023 Bolton Adriatic d.o.o.
Izdelava spletne strani: Carpediem d.o.o.